Stabile Elektrizität bei herausfordernden Witterungsbedingungen, Abox schützt Elektronik vor Hitze, Feuchtigkeit, Staub, sicherer Flugverkehr durch die Spelsberg Abox Abzweigdose

Onder alle weersomstandigheden

Op de vijfde grootste luchthaven van Europa, Schiphol in Amsterdam, moet de elektro-installatie bij elk weer functioneren. Want de vluchten moeten ook onder slechte weersomstandigheden zo lang mogelijk doorgaan. De verbindingsdozen van Spelsberg beschermen de elektro-installatie in de buitenruimte op betrouwbare wijze.

Of vliegtuigen veilig kunnen starten of landen is in hoge mate van externe invloeden afhankelijk. En ook een elektro-installatie buiten mag niet door weer en wind worden beïnvloed. Op de luchthaven van Schiphol werden daarom de Abox-i-dozen van Spelsberg geïnstalleerd – overal, waar het vocht geweerd moet worden. De doos met een beschermingsklasse tot IP 65 is niet alleen uv- en weerbestendig, maar kenmerkt zich ook doordat hij moeilijk ontvlambaar en slag- en breukvast is. Daar kun je van op aan.