Een ongeëvenaarde competentieketen

voor een klantenervaring op maat

De vele processen binnen een onderneming rijgen zich aaneen, zoals de afzonderlijke elementen van een ketting. Alleen een sterke verbinding van de verschillende componenten geeft de ketting als geheel zijn stabiliteit. Daarbij levert elke schakel een belangrijke bijdrage aan het succes.

Bij Spelsberg hechten wij daarom zelfs aan het kleinste deeltje van onze procesketen veel waarde en wij zorgen er met moderne procedures, de nieuwste installatietechniek en hoogopgeleide medewerkers voor, dat aan het eind alles klopt. Om niets aan het toeval over te laten, bundelen wij de complete knowhow die wij voor de ontwikkeling en productie van onze premium behuizingen nodig hebben in ons eigen bedrijf. Of het nu gaat om werktuigbouw, het produceren van een prototype of de bedrukking: Alleen, degene die alles zelf maakt, heeft ook grip op alle parameters.

Juist omdat bij ons dagelijks duizenden spuitgietdelen uit de volledig geautomatiseerde productie komen, zorgen wij voor een fabriek waarin we snel kunnen reageren op de wensen van de klant. Hoewel wij meer dan 5000 producten in ons assortiment hebben, hebben wij de sectoren Diensten en Customizing de laatste jaren sterk uitgebreid om nog beter en sneller aan individuele wensen te kunnen voldoen.

Wij geloven: Standaard goederen in grote aantallen produceren is geen kunst. Want wij gebruiken onze competentieketen niet alleen voor het ontwikkelen van nieuwe en telkens betere producten, maar ook om allerlei problemen van onze klanten op te lossen.

Zo hebben we onszelf in de branche gevestigd als een ervaren adviseur die behuizingsproblemen met veel ervaring en passie oplost. Zoals de elementen van een ketting grijpen onze afdelingen in elkaar en werken in nauw overleg met de klant even snelle als creatieve oplossingen uit.

Van het advies en de ontwikkeling en productie tot en met de tests en certificering bieden wij alles, wat onze klanten nodig hebben, in eigen beheer.

Samenvatting uit onze talrijke referenties