Ontwikkeling + constructie

Time to market is tegenwoordig een doorslaggevende succesfactor. 

Wie omwille van de efficiency ontwikkelingsopdrachten uitbesteedt, heeft een partner nodig waarop je kunt vertrouwen. In het beste geval vindt u iemand die alle competenties onder één dak heeft: ontwikkeling, werktuigbouw, productie, testlaboratoria en logistiek. 

Spelsberg vertrouwt op de filosofie om alle stappen van de procesketen in het eigen bedrijf te verenigen. Dat helpt bij de ontwikkeling van eigen serieproducten – maar komt bij individuele oplossingen ook de klant ten goede. Spelsberg voert daarbij alle stappen uit, van de prototypebouw en de individuele aanpassing tot en met de elektrotechnische ontwikkeling en uitrusting van klantspecifieke complete systemen. 

In alle fases van het proces hebben de behuizingsexperts de VDE- en UL-voorschriften al voor ogen, zodat er bij het testen van het eindproduct geen verrassingen meer zijn. Omdat de tests tijdens de ontwikkeling in het eigen bedrijf worden uitgevoerd, is het mogelijk, al in de designfase telkens weer tests en aanpassingen uit te voeren, tot alle eigenschappen aan de normen voldoen. Sneller en veiliger gaat het niet!