Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik voor u te vereenvoudigen. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. OK

Van installatieruimte tot vrije ruimte

Wij scheppen ruimte

„Ruimte voor u!“ – deze uitspraak is heel belangrijk voor Spelsberg. Wij willen u ruimte bieden. Installatieruimte in onze dozen, verdelers en behuizingen, net als ruimte voor de ontwikkeling van producten en oplossingen, die precies bij u passen.

Als onderneming kijken wij terug op een lange traditie. In meer dan 108 jaar hebben wij ons steeds verder ontwikkeld en iedere keer weer meer ruimte gecreëerd. Deze eigenschap willen we samen met u gebruiken, om productontwikkeling, productie en service zo nauwkeurig mogelijk op uw wensen aan te passen. We zetten samen met u uw ideeën om. Wij geven u bij iedere stap advies – vanaf het ontwerp via het uitvoeren ervan tot en met het onderhoud. Dat hoort er voor ons gewoon bij. Onze producten zijn veilig en eenvoudig te installeren en geven u meer ruimte voor uw ontwerp en het goede gevoel, dat met zekerheid alles zonder problemen werkt.

Het merk Spelsberg

Wie vertrouwt op beproefde veiligheid en kwaliteit merk is in goede handen bij Spelsberg.

Lees meer

Kies een taalS'il vous plaît sélectionner une langue

Nederlands / Néerlandais
Frans / Français