Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik voor u te vereenvoudigen. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. OK

Ruimte voor ontwikkeling

Werken bij Spelsberg Duitsland

De mensen bij Spelsberg drukken hun stempel op het succesverhaal van de onderneming – en dan telt alleen het succes van het team. De beloning van dit teamwerk is de grote betrokkenheid en de lange dienstverbanden van de werknemers op alle vlakken. Want zonder de wil om te presteren en de ideeën van onze Spelsbergers zou het bedrijf niet zijn, wat het nu is.

Daarom stimuleren wij onze werknemers om verder te leren. Wij willen ze de ruimte geven, om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Er komen dagelijks nieuwe technologieën op de markt. Dan is het van belang, dat ook wij gelijke tred houden met de juiste technische vaardigheden van onze medewerkers. In onze teams is sprake van een goede, collegiale werksfeer. In zo´n omgeving is er veel ruimte voor nieuwe ideeën.

Naast het werk, lokt de locatie van Spelsberg Duitsland in het landschappelijk aantrekkelijke Brandenburgse Sauerland met zeer veel recreatiemogelijkheden. Shoppen in Lüdenscheid, de wandelroute Rothaarsteig, skiën in Winterberg – een uitgebreid aanbod. En met de dichtbij gelegen aansluiting Lüdenscheid-Noord bent u via de snelweg in een half uur in de metropool van het Roergebied: Dortmund.

Kies een taalS'il vous plaît sélectionner une langue

Nederlands / Néerlandais
Frans / Français