Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik voor u te vereenvoudigen. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. OK

Beste kwaliteit voor de industrie

Wat Spelsberg kenmerkt

Als u waarde hecht aan geteste veiligheid en merkkwaliteit, dan bent u bij Spelsberg aan het juiste adres –wij vinden het heel belangrijk dat de producten getest zijn. Voor de meer dan 100 miljoen spuitgietonderdelen, die wij per jaar produceren, maken we gebruik van hoogwaardige grondstoffen van uitsluitend Europese makelij.

Daarvan mengen we in totaal 400 verschillende grondstoffen – 95 procent daarvan volgens eigen recept. Producten met bijzonder hoge robuustheid en die ijzersterk zijn, voorzien wij bovendien van het vignet IQ, wat staat voor industriekwaliteit . In deze categorie vallen de producten voor installaties in vochtige ruimtes en in onbeschermde buitengebieden, maar ook op een brandbare ondergrond of in brandgevaarlijke bedrijfsruimtes. De dozen en behuizingen die daar ingezet worden, moeten allemaal iets gemeen hebben: ze moeten ijzersterk en veilig zijn. Onze producten van industriekwaliteit worden in alle denkbare omgevingen ingezet, van tuinbouw tot in de haven, van de chemische industrie tot in het vakantiepark. Daarbij hechten wij veel waarde aan bijzonder hoge robuustheid en duurzaamheid.

Meer informatie

De producten van Spelsberg zijn Made in Germany.
Wij produceren uitsluitend in onze productiehallen in Schalksmühle en Buttstädt in Duitsland.

Meer informatie

Kies een taalS'il vous plaît sélectionner une langue

Nederlands / Néerlandais
Frans / Français