De medewerkers van Spelsberg - dat zijn wij

Wat zouden wij zijn zonder onze medewerkers?

jaar geleden zijn de medewerkers actief medebepalend voor de ontwikkeling van de onderneming. Alleen als sterke gemeenschap hebben wij het voor elkaar gespeeld om onze positie als tot de middenstand behorend familiebedrijf decennia lang te versterken.

Het enthousiasme en de kennis van onze medewerkers vormen de sleutel tot ons succes. Zo ontstaan niet alleen heel bijzondere producten – ook individuele oplossingen zijn pas mogelijk door de inzet en passie van de medewerkers van Spelsberg.

Tegenwoordig worden we niet alleen gewaardeerd als standaardleverancier met een uitgebreid catalogusprogramma en op elkaar afgestemde systemen.

Wij gelden als deskundig adviseur wanneer het uitdagende vraagstellingen en behuizingen betreft. Zo ontwikkelt, test en produceert ons team individuele oplossingen die gereed zijn voor inbouw – maar voert ook kleine aanpassingen volgens de wensen van de klant uit.

Als medewerkers van Spelsberg kijken wij verder dan de individuele afdelingen. Samen werken wij aan het doel om moderne producten van hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs aan te bieden – daarbij beschouwen wij onszelf altijd als een team.

Met name in de verkoop en service wordt onze filosofie van de dialoog en van partnerschap naar buiten zichtbaar. Onze oprichter Ernst Spelsberg zou er vast trots op zijn, dat vier generaties later zijn waarden nog gelden en de medewerkers de pioniersgeest van de eerste jaren nog steeds enthousiast gestalte geven.

Kwaliteit "Made in Germany"

Bij de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van onze producten werken wij hand in hand. Onze gekwalificeerde medewerkers ontwikkelen, produceren, testen en zorgen voor een probleemloze logistiek. In de verkoop en service wordt onze filosofie van de dialoog en van partnerschap naar buiten zichtbaar. Als medewerkers van Spelsberg kijken wij verder dan de individuele afdelingen. Samen werken wij aan het doel om moderne producten van hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs aan te bieden – daarbij beschouwen wij onszelf altijd als een team.